Houdbare bloemen

Internationaal

Ruim assortiment

Geen bezorgkosten

Zijden bloemen Utrecht

Op zoek naar zijden bloemen in de omgeving van Utrecht? Dan hoeft u niet verder te zoeken! U kunt uitstekend terecht bij StrongBloom. Voor kantoren, horecaondernemingen en andere bedrijven maken wij creatieve, houdbare bloemstukken. Het zijn echte bloemen die middels een milieuvriendelijke en gepatenteerde procedure gestabiliseerd zijn. Hierdoor zijn de bloemstukken langer houdbaar dan verse bloemen en hebben bovendien geen verzorging nodig.

Diverse abonnementen voor zijden bloemen in omgeving Utrecht

Heeft u interesse in zijden bloemen voor uw bedrijf in Utrecht of omstreken? Omdat u weinig tijd heeft voor de verzorging of omdat enkele medewerkers allergisch zijn? Dan heeft u keuze uit een aantal bloemenabonnementen, namelijk:

  • Standard
  • Luxe
  • Royal
  • Extra royal

Voordat u een abonnement afsluit, komen wij bij u langs voor persoonlijk advies. Aan de hand van de uitstraling van uw bedrijf en uw wensen vertellen wij u welk bloemstuk het beste bij u past. Daarna ontvangt u maandelijks zijden bloemen van uw wensen. Zo fleurt u bijvoorbeeld uw kantoor of horecaonderneming helemaal op.

Meer weten over de mogelijkheden

Wilt u meer weten over de mogelijkheden wat betreft zijden bloemen voor uw bedrijf in de regio Utrecht? Of heeft u vragen over de procedure die wij hanteren? Neem dan contact met ons op. Telefonisch zijn wij bereikbaar via 035-6932991.


Bloemenabonnement

Wilt u ook graag een abonnement op bloemen, waarbij wij maandelijks een nieuw prachtig bloemstuk bij u bezorgen?