Houdbare bloemen

Internationaal

Ruim assortiment

Geen bezorgkosten

Zijden bloemen boeket

Bent u op zoek naar zijden bloemen in de vorm van een boeket of bloemstuk? Of wilt u graag zijden bloemen huren voor bij u op kantoor. Bekijkt u dan eens de mogelijkheden van StrongBloom. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van mooie bloemstukken van houdbare bloemen. Dit zijn echte bloemen die gestabiliseerd zijn en dus veel langer mee gaan dan verse bloemen.

Waarom houdbare bloemen in plaats van een zijden bloemen boeket?

Veel mensen kiezen voor een boeket of bloemstuk van zijden bloemen omdat deze veel langer mooi blijft dan een boeket van verse bloemen. Maar waarom zou u zijden bloemen huren voor op kantoor als u ook echte bloemen kunt huren die lang goed blijven? Houdbare bloemen van StrongBloom worden op een milieuvriendelijke manier gestabiliseerd. Hiermee wordt het verwelkingsproces gestopt. Dit zorgt ervoor dat de bloemen veel langer houdbaar blijven dan verse bloemen en geen onderhoud nodig hebben.

Met gestabiliseerde bloemen profiteert u van diverse voordelen

Door een boeket van gestabiliseerde bloemen te huren, heeft u dus de voordelen van zijden bloemen, maar dan met echte bloemen. Zo profiteert u met de gestabiliseerde bloemen voor op kantoor van:

  • Kostenbesparing
  • Geen verzorging nodig
  • De bloemen zijn bestand tegen warmte
  • Minder schadelijk voor het milieu
  • Geen allergische reacties

Fleur uw kantoor of horecazaak op dankzij een bloemenabonnement

Kiest u er ook voor om gestabiliseerde bloemen te huren in plaats van zijden bloemen voor bij u op kantoor? Of wilt u uw horecaonderneming versieren met prachtige houdbare bloemstukken en tafelbloemen? Wat uw reden ook is voor de aanschaf van prachtige bloemstukken, u kunt bij StrongBloom altijd terecht. Wij bieden namelijk verschillende bloemenabonnementen aan, waarbij wij keer op keer een nieuwe bos bloemen bezorgen. U kiest uit diverse opties. Denk aan de kleuren waar uw voorkeur naar uitgaat of de grootte van het bloemstuk.

Ontdek de mogelijkheden als u contact met ons opneemt

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij u kunnen aanbieden? Neem hiervoor contact met ons op. Telefonisch bereikt u ons via 035-6932991. Wij vertellen u graag meer over onze houdbare bloemstukken en over wat wij voor u kunnen betekenen.

Bloemenabonnement

Wilt u ook graag een abonnement op bloemen, waarbij wij maandelijks een nieuw prachtig bloemstuk bij u bezorgen?