Houdbare bloemen

Internationaal

Ruim assortiment

Geen bezorgkosten

Verhuur bloemen en planten

Strongbloom is een bedrijf dat is gespecialiseerd in de verhuur van houdbare bloemen en planten. Hierbij richten we ons op de zakelijke markt. U kunt bij ons bijvoorbeeld bloemstukken huren voor op kantoor of uw horecaonderneming. Met een bloemstuk van Strongbloom geeft u gegarandeerd een fleurige uitstraling aan uw bedrijf.

Verhuur van houdbare bloemen en planten: zo werkt het

Besluit u om bloemstukken te huren bij Strongbloom? Dan gaan we als volgt te werk. Voor de verhuur van bloemen en planten komen wij graag persoonlijk bij u langs. Zo kunnen wij u adviseren over onze bloemstukken, voordat u de bloemstukken gaat bestellen. Vervolgens maakt u een keuze over het aantal bloemstukken en het formaat bloemstukken dat u wilt bestellen. Elk kwartaal sturen wij u voorbeelden van de bloemen en planten die wij in verhuur aanbieden. U kunt hieruit uw keuze maken. Laat u liever ons kiezen welk bloemstuk mooi zou staan bij uw inrichting? Dat kan ook. Dit doen wij altijd op basis van uw wensen. Elke maand leveren wij uw nieuwe bloemstukken en nemen we de oude weer mee. Op deze manier heeft u altijd de mooiste bloemen in uw onderneming staan.

Wilt u graag bloemstukken huren bij Strongbloom?

U kunt kiezen uit verschillende formaten bloemstukken die u kunt huren bij Strongbloom. Heeft u uw keuze gemaakt? Wilt u graag wat meer informatie over onze mogelijkheden? Of heeft u nog andere vragen? Neem dan contact met ons op en bel naar 035-6932991. Wij staan voor u klaar om u te helpen.

Bloemenabonnement

Wilt u ook graag een abonnement op bloemen, waarbij wij maandelijks een nieuw prachtig bloemstuk bij u bezorgen?