Houdbare bloemen

Internationaal

Ruim assortiment

Geen bezorgkosten

Gestabiliseerde bloemen

Strongbloom is dé specialist als het gaat om gestabiliseerde bloemen. Van deze lang houdbare bloemen maken wij de prachtigste bloemstukken. Deze kunt u huren voor bij voorbeeld uw bedrijf of horecaonderneming. Wij zetten zowel onze creativiteit als onze ruime ervaring in om een bloemstuk te maken die mooi past bij de uitstraling van uw bedrijf.

Waarom gestabiliseerde bloemen?

Lang houdbare bloemen, ofwel gestabiliseerde bloemen, zijn echte bloemen die met een milieuvriendelijke en gepatenteerde procedure worden gestabiliseerd. Hierdoor stopt het verwelkingsproces van de bloem. Dit zorgt ervoor dat de bloemen zonder verzorging nodig te hebben veel langer houdbaar blijven dan verse bloemen. Buiten dit zijn er nog veel meer voordelen van lang houdbare bloemen ten opzichte van verse bloemen:

 • U bespaart op kosten: u heeft veel minder vaak een nieuw bloemstuk nodig.
 • De bloemen hebben geen verzorging nodig dus u bespaart tijd.
 • Er is geen sprake van allergische reacties door stuifmeel en/of geuren.
 • Gestabiliseerde bloemen zijn minder belastend voor het milieu: ze worden direct verwerkt en reizen niet eerst de hele wereld over. Dit zorgt voor minder uitlaatgassen.

  Schakelt u Strongbloom in voor het verzorgen van de bloemen bij uw onderneming, dan komen wij graag persoonlijk bij u langs om u te adviseren. Vervolgens geeft u aan hoeveel bloemstukken of tafelbloemen u wilt en welke maat u kiest. Elk kwartaal sturen wij u voorbeelden waaruit u kunt kiezen welke bloemstukken u graag zou willen hebben. Heeft u speciale wensen? Wij horen ze graag, zodat we deze zo goed mogelijk voor u kunnen realiseren.

  Neem contact op en ontvang de mooiste gestabiliseerde bloemen

  Kiest u ook voor een mooi bloemstuk bestaande uit lang houdbare bloemen voor bij u op kantoor? Of wilt u uw horecaonderneming een fleurige uitstraling geven met een prachtig bloemstuk of mooie tafelbloemen? Neem dan contact met ons op en bel naar 035-6932991. Natuurlijk kunt u ons ook altijd bellen voor meer informatie over onze mogelijkheden of wanneer u nog andere vragen heeft.

 • Bloemenabonnement

  Wilt u ook graag een abonnement op bloemen, waarbij wij maandelijks een nieuw prachtig bloemstuk bij u bezorgen?