Houdbare bloemen

Internationaal

Ruim assortiment

Geen bezorgkosten

Bloemstukken huren Amsterdam

Wilt u houdbare bloemstukken huren voor op kantoor of voor uw horecaonderneming in Amsterdam? Omdat u een fleurige uitstraling zoekt voor uw bedrijf? Dan doet u er goed aan om de mogelijkheden van StrongBloom te bekijken. U heeft keuze uit verschillende kleuren en formaten bloemstukken en u kunt zelfs een abonnement afsluiten, waardoor u maandelijks de prachtigste bloemen bij u in Amsterdam ontvangt.

Hoe kunt u bloemstukken huren voor uw organisatie in Amsterdam?

StrongBloom levert gestabiliseerde bloemen. Dat houdt in dat het verwelkingsproces stopt en dat zorgt ervoor dat de bloemen lang houdbaar zijn. Heeft u interesse in het huren van bloemen voor uw winkel, kantoor of horecazaak in Amsterdam of omstreken? Dan komen wij graag bij u langs om u te adviseren over welke bloemstukken het beste bij u passen. Daarna kiest u een aantal en het formaat van de bloemstukken die u wilt huren. Afhankelijk van uw abonnement leveren wij u nieuwe bloemstukken en nemen we de oude bloemen mee retour. Zo heeft u altijd de mooiste bloemen in uw bedrijf staan.

Compleet volgens uw wensen

U kunt zelf kiezen voor een van de voorbeeld bloemstukken die wij aanbieden. Daarnaast kunt u beroep doen op onze creativiteit. Wij zorgen er dan voor dat u een passend bloemstuk ontvangt, compleet volgens uw wensen. Bent u geïnteresseerd in het huren van bloemen? Of wilt u graag meer informatie ontvangen over onze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. U bereikt ons telefonisch via 035-6932991.

Bloemenabonnement

Wilt u ook graag een abonnement op bloemen, waarbij wij maandelijks een nieuw prachtig bloemstuk bij u bezorgen?