Houdbare bloemen

Internationaal

Ruim assortiment

Geen bezorgkosten

Bloemenservice

Bent u in Amsterdam of omstreken op zoek naar een specialist met een bloemenservice met houdbare bloemen? Omdat u uw kantoor, horecaonderneming of andere organisatie wilt opfleuren met onderhoudsarme bloemstukken? Bekijk dan de mogelijkheden van StrongBloom. Met onze creativiteit en ervaring maken wij een bloemstuk met gestabiliseerde bloemen dat past bij de uitstraling van uw bedrijf.

Wat zijn houdbare bloemen van de StrongBloom bloemenservice?

De houdbare bloemen die wij bij uw organisatie leveren, zijn echte bloemen die door middel van een milieuvriendelijke en gepatenteerde procedure gestabiliseerd worden. Het verwelkingsproces wordt gestopt, waardoor de bloemstukken veel langer houdbaar blijven en bovendien geen verzorging nodig hebben.

Bloemenservice in de buurt van Amsterdam biedt diverse abonnementen

Als u sfeer wilt creëren binnen uw bedrijf zijn bloemen altijd een oplossing. Heeft u echter weinig tijd voor de verzorging of zijn een aantal werknemers allergisch? Kies dan voor een van de bloemenabonnementen van StrongBloom. Wij komen dan bij u langs om u te adviseren over welke bloemstukken bij u passen. Hierna geeft u aan hoeveel en in welke grootte u de tafelbloemen of bloemstukken wilt ontvangen. Vervolgens levert de bloemenservice maandelijks nieuwe bloemen bij uw bedrijf in Amsterdam of omgeving.

Bespreek uw wensen en mogelijkheden

Kijkt u uit naar een sfeervolle inrichting? Zonder dat u tijd kwijt bent voor de verzorging van bloemen en geen last heeft van allergische reacties onder uw werknemers? Neem dan contact met ons op via 035-6932991 om de mogelijkheden te bespreken. Uiteraard is dit telefoonnummer ook bereikbaar bij vragen of voor meer informatie over onze bloemenservice in de omgeving van Amsterdam.


Bloemenabonnement

Wilt u ook graag een abonnement op bloemen, waarbij wij maandelijks een nieuw prachtig bloemstuk bij u bezorgen?