Houdbare bloemen

Internationaal

Ruim assortiment

Geen bezorgkosten

Bloemenservice Utrecht

Voor bloemenservice in de omgeving van Utrecht hoeft u niet verder te zoeken. StrongBloom is uw bedrijf graag van dienst. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van bloemstukken van houdbare bloemen. Het zijn echte bloemen die gestabiliseerd zijn en dus langer meegaan dan verse bloemen. Met deze bloemstukken wordt uw bedrijf opgefleurd met bloemen die perfect passen.

Profiteer van diverse voordelen als u kiest voor de bloemenservice nabij Utrecht

Houdbare bloemen worden met een milieuvriendelijke en gepatenteerde procedure gestabiliseerd, waardoor het verwelkingsproces stopt. Dit proces zorgt ervoor dat bloemstukken langer houdbaar zijn en geen verzorging nodig hebben. Daarnaast profiteert u van nog een aantal voordelen. Zo bespaart u op de kosten, omdat u minder vaak een nieuw bloemstuk nodig heeft. Daarnaast is er geen sprake van allergische reacties door geuren en/of stuifmeel.

Ontvang persoonlijk advies

Als u voor de bloemenservice van StrongBloom, gevestigd dichtbij Utrecht, kiest, dan komen wij persoonlijk bij u langs voor advies. Vervolgens geeft u aan hoeveel en in welke grootte u de bloemen wilt ontvangen, waarna er maandelijks een bloemstuk wordt geleverd. Heeft u vragen over onze bloemenservice in omgeving Utrecht? Of wilt u meer weten over de werkwijze hoe de bloemen gestabiliseerd worden? Neem dan contact met ons op via 035-6932991.


Bloemenabonnement

Wilt u ook graag een abonnement op bloemen, waarbij wij maandelijks een nieuw prachtig bloemstuk bij u bezorgen?