Houdbare bloemen

Internationaal

Ruim assortiment

Geen bezorgkosten

Bloemenabonnement

Dankzij een bloemenabonnement bij Strongbloom heeft u altijd de mooiste bloemen bij uw bedrijf of horecaonderneming. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van representatieve bloemstukken van houdbare bloemen. Hierbij combineren wij ons creatieve inzicht met onze internationale ervaring om zo een prachtig bloemstuk te creëren dat perfect bij de uitstraling en inrichting van uw bedrijf past.

Hoe gaat dat precies in zijn werk, zo’n bloemenabonnement?

Wanneer u een abonnement op bloemen neemt bij Strongbloom, bezorgen wij maandelijks een prachtig nieuw bloemstuk voor uw bedrijf of horecaonderneming. Hierbij gaan we als volgt te werk:

  • Voordat uw bloemenabonnement van start gaat komen wij bij u langs om u te adviseren over welke bloemen mooi bij uw inrichting zouden passen.
  • U geeft aan hoeveel bloemstukken of tafelbloemen u wenst te ontvangen en voor welk formaat u kiest.
  • Elk kwartaal ontvangt u per mail voorbeelden van bloemstukken waaruit u een keuze kunt maken.
  • Wij bezorgen vervolgens maandelijks nieuwe bloemstukken en nemen de oude weer mee.

Wilt u het liever aan ons overlaten om een bloemstuk uit te kiezen dat goed bij de uitstraling van uw bedrijf zou passen? Ook dat is mogelijk. Wij zetten graag onze creativiteit in om u keer op keer een prachtig bloemstuk te bezorgen. Hierbij kijken we uiteraard wel naar de wensen die u heeft voor de bloemstukken bij uw bedrijf of horecaonderneming.

De mogelijkheden bij een abonnement op bloemen

Bij het afsluiten van een abonnement op bloemen bij Strongbloom, waarbij wij keer op keer nieuwe bloemen bij u bezorgen, heeft u keuze uit verschillende opties. Zo kunt u kiezen welke kleur of kleuren u wilt dat het bloemstuk heeft. Ook kunt u kiezen hoe groot het bloemstuk moet zijn. U heeft hier verschillende opties:

  • Standard;
  • Luxe;
  • Royal;
  • Extra royal.

De kosten voor het bloemenabonnement zijn afhankelijk van het formaat bloemstuk en worden wekelijks bij u in rekening gebracht. Speciaal voor restaurants hebben we een aantal extra opties, namelijk tafelvaasjes, accubakjes en tafelstukjes. Kiest u ervoor één van deze opties als extra toe te voegen aan uw bloemenabonnement, betaalt u hier ook wekelijks een klein bedrag voor.

De bloemen die wij u bezorgen bij uw abonnement op bloemen

Strongbloom is gespecialiseerd in houdbare bloemen. Dit zijn echte bloemen, die door middel van een milieuvriendelijke en gepatenteerde procedure worden gestabiliseerd. Hierdoor wordt het verwelkingsproces gestopt, waardoor ze zonder verzorging veel langer houdbaar blijven. Hierdoor kunnen wij u met een bloemenabonnement op houdbare bloemen een veel lager tarief aanbieden dan wanneer u wekelijks een vers bloemstuk zou moeten kopen.

Neem contact op en sluit uw bloemenabonnement af

Wilt u ook graag een abonnement op bloemen, waarbij wij maandelijks een nieuw prachtig bloemstuk bij u bezorgen? En hierbij veel voordeliger uit zijn dan bij een wekelijks bloemenabonnement op verse bloemen? Neem dan contact met ons op en bel naar 035-6932991. Voor meer informatie over onze mogelijkheden en diensten bent u natuurlijk ook altijd welkom om contact met ons op te nemen. Wij staan voor u klaar om u meer te vertellen over wat wij precies voor uw onderneming kunnen betekenen.

Bloemenabonnement

Wilt u ook graag een abonnement op bloemen, waarbij wij maandelijks een nieuw prachtig bloemstuk bij u bezorgen?