Houdbare bloemen

Internationaal

Ruim assortiment

Geen bezorgkosten

Bloemenabonnement Amsterdam

Met een bloemenabonnement van Strongbloom ontvangt u maandelijks de prachtigste bloemstukken voor uw onderneming in Amsterdam. Deze bloemstukken bestaan uit houdbare bloemen, onze specialiteit. Deze echte bloemen zijn gestabiliseerd, wat het verwelkingsproces stopt. Dit zorgt ervoor dat de bloemen zonder verzorging nodig te hebben veel langer houdbaar blijven.

Waarom een bloemenabonnement met houdbare bloemen voor uw bedrijf in Amsterdam?

Houdbare bloemen brengen zo hun voordelen mee ten opzichte van verse bloemen. Zo bespaart u flink op de kosten wanneer u kiest voor een bloemenabonnement met houdbare bloemen in plaats van verse bloemen voor uw bedrijf in Amsterdam. Hierbij bespaart u ook nog eens tijd met een bloemstuk bestaande uit houdbare bloemen. U hoeft ze immers geen water te geven of elke paar dagen een nieuw bloemstuk te plaatsen. Verder kunnen de houdbare bloemen uitstekend tegen warmte, bestaan er vele mogelijkheden met kleuren, zijn ze minder belastend voor het milieu en zorgen ze niet voor allergische reacties.

Sluit een bloemenabonnement af bij Strongbloom

Bij het afsluiten van een bloemenabonnement voor uw bedrijf in Amsterdam komen wij graag persoonlijk bij u langs om u te adviseren over welke bloemstukken mooi bij uw inrichting zouden passen. U kunt kiezen voor één van de voorbeeld bloemstukken die wij aanbieden. Ook kunt u ervoor kiezen om onze creativiteit in te schakelen en iets passends te leveren. Uiteraard compleet volgens uw wensen. Geïnteresseerd in een bloemenabonnement bij Strongbloom? Of wilt u graag nog wat meer informatie? Neem dan contact met ons op en bel naar 035-6932991.

Bloemenabonnement

Wilt u ook graag een abonnement op bloemen, waarbij wij maandelijks een nieuw prachtig bloemstuk bij u bezorgen?