Houdbare bloemen

Internationaal

Ruim assortiment

Geen bezorgkosten

Bloemen ziekenhuis

Gestabiliseerde bloemen van StrongBloom komen goed tot hun recht in een ziekenhuis. Het is een ideale uitkomst om toch sfeer te creëren in een gevoelige omgeving. Onze medewerkers komen graag bij u langs om de mogelijkheden en wensen door te spreken. Zo passen de bloemstukken perfect bij de uitstraling van het ziekenhuis.

Waarom kiezen voor houdbare bloemen in een ziekenhuis?

Er zijn diverse redenen te bedenken waarom houdbare bloemen een oplossing zijn in een ziekenhuis. Zo zijn er diverse ziekenhuizen waar bloemen op bepaalde afdelingen, zoals de intensive care, niet zijn toegestaan. Het vaaswater zit namelijk vol met ziekteverwekkende micro-organismen. Daarnaast kan gemorst water slippartijen veroorzaken en zijn er altijd patiënten aanwezig die een allergische reactie krijgen van bloemen. Hierdoor zijn houdbare bloemen een perfecte oplossing. Daarbij krijgen uw patiënten een glimlach op hun gezicht met bloemen in de kamer.

Uw wensen in combinatie met onze creativiteit

Onze specialisten zetten hun creativiteit in, om u keer op keer te voor zien van prachtige bloemen. Hierbij houden wij uiteraard rekening met de wensen die u heeft en de uitstraling van uw ziekenhuis. Wilt u meer weten over de bloemenabonnementen? Of heeft u vragen over de stabilisatie van de bloemen? Neem dan contact met ons op via 035-6932991.


Bloemenabonnement

Wilt u ook graag een abonnement op bloemen, waarbij wij maandelijks een nieuw prachtig bloemstuk bij u bezorgen?